Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Φασολάδα πηλιορείτικη



Υλικά:

500γρ φασόλια ξερά
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
3 μέτρια καρότα κομμένα φέτες
2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι του τσαγιού ντοματοχυμό
1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:

Βάζετε τα φασόλια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ. Τα στραγγίζετε, τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό, τα αφήνετε ν απάρουν μερικές βράσεις και τα ξαναστραγγίζετε. Βάζετε πάλι τα φασόλια στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και το ανάλογο νερό. Αφήνετε την σούπα να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου. Καλή επιτυχία!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου