Υλικά:
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουτί φρέσκα μανιτάρια
φλυτζάνια τσαγιού ρύζι
αλάτι
πιπέρι
νερό
Εκτέλεση:
Σοτάρετε με 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι , 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Ρίχνετε τα φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν και προσθέτετε 6 φλυτζάνια νερό. Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνετε 2 φλυτζάνια τσαγιού ρύζι και αφήνετε μέχρι να πιει το νερό του. Το πιλάφι μας είναι έτοιμο καλή σας επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου