Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σπαγγέτι καρμπονάρα, η αυθεντική



Υλικά: 

μπέικον  100 γρ
μακαρόνια 1 πακέτο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κρόκους αυγών
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
πιπέρι

Εκτέλεση:
Κόβετε το μπέικον σε κομματάκια.  Βράζετε 10 λεπτά τα σπαγγέτι σε μπόλικο νερό με 1 κουτάλια αλάτι μόλις είναι έτοιμα στραγγίζετε.  Ζεσταίνετε σε τηγάνι το βούτυρο και σοτάρετε το μπέικον μέχρι να ξανθίσει. Το προσθέτετε στο σπαγγέτι.  Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών και τα ανακατεύετε με το σπαγγέτι γρήγορα μέχρι να ομογενοποιηθούν.  Ρίχνετε την παρμεζάνα και σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με λίγο πιπεράκι. Καλή σας επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου