Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Κολοκυθολούλουδα γεμιστά



Υλικά:

350γρ αλεύρι
45γρ λάδι
250γρ τυρί τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
18-20 κολοκυθολούλουδα
250γρ φέτα τρίμματα
40γρ τυρί πικάντικο τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
3 κουταλιές της σούπας γάλα
1 αυγό


Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το λάδι και λίγο τριμμένο τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός. Σε ένα άλλο μπολ βάζετε τη φέτα, το τριμμένο τυρί, τον μαϊντανό, το γάλα και το αυγό. Ανακατεύετε με το πιρούνι. Ξεπλένετε τα κολοκυθολούλουδα και τα στραγγίζετε. Παίρνετε ένα ένα τα κολοκυθολούλουδα και γεμίζετε τα 3/4. Στρίβετε τις κορυφές να κλείσουν. Ζεσταίνετε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι. Βουτάτε στο χυλό και τις ρίχνετε στο καυτό λάδι Αφήνετε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρονται χλιαρές. Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου