Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Πιπεριές γεμιστές



Υλικά:

12 γλυκές μακρόστενες πιπεριές
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200γρ φέτα τρίμματα
200γρ τυρί κρέμα
2-3 κουταλιές της σούπας γάλα
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
λίγο άνηθο
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση:

Αφαιρείτε το καπάκι από τις πιπεριές. Ξεπλένετε  τους σπόρους στο εσωτερικό και στραγγίζετε καλά. Σε τηγάνι βάζετε το λάδι και τηγανίζετε τις πιπεριές σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν ελαφρά Γυρίζετε 1-2 φορές. Σε μπολ βάζετε τα τυριά, το γάλα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Ανακατεύετε και γεμίζετε τις πιπεριές με τη γέμιση. Βάζετε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι μαζί με τα καπάκια τους. Περιχύνετε με το λάδι από το τηγάνι και ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25' μέχρι να μαλακώσουν καλά οι πιπεριές και να λιώσουν τα τυριά. Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου