Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τραγανά σοκολατάκια



Υλικά:

200γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
1/2 φλυτζάνι τσαγιού νιφάδες ρυζιού με κακάο
1/2 φλυτζάνι τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
1/2 φλυτζάνι τσαγιού σταφίδες

Εκτέλεση:

Λιώνουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Προσθέτουμε τις νιφάδες, τα καρύδια, τις σταφίδες και ανακατεύουμε, να βραχούν καλά. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα δίσκο. Ακουμπάμε κουταλιές από το μείγμα, όσο μικρές ή μεγάλες θέλουμε. Αφήνουμε τα σοκολατάκια να κρυώσουν καλά. Καλή επιτυχία!


Πηγή: Συνταγές Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου