Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γαύρος Τραγανός



Υλικά:

300γρ γαύρος
2 αυγά
3/4 φλυτζανιού παγωμένο νερό
1/2 ποτήρι αλεύρι
1 πρέζα μαγειρική σόδα
αλάτι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το γαύρο, αφαιρώντας το κεφάλι και τα εντόσθια. Τον πλένουμε και τον αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει. Εν τω μεταξύ βάζουμε σε μπολ τα αυγά, το νερό,το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε τα υλικά πολύ καλά με σύρμα, ώστε να μην δημιουργηθούν σβόλοι. Ανακατεύουμε στο μείγμα το γαύρο και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά. Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου